X-Trac Premium traptractors

X-Trac Premium traptractors

Wanneer kinderen een leeftijd tussen de drie en tien jaar hebben, is een skelter nog net iets te groot. Een looptractor is daarentegen geschikter voor kinderen tussen de drie en zes jaar oud! Door voor een X-Trac Premium traptractor van Rolly Toys te kiezen, heb je een mooie middenweg. Deze traptractors zijn eenvoudig te verstellen, waardoor je kind hier zijn of haar hele jeugd comfortabel op kan rijden.

Traptractors van een hoge kwaliteit

De Rolly Toys X-Trac Premium traptractors staan bekend om hun goede kwaliteit. De traptractors zijn van zeer stevig kunststof gemaakt, waardoor de kans op beschadigingen aan de traptractors erg klein is. Daarbij kunnen de traptractors goed tegen een stootje, als je kind bijvoorbeeld per ongeluk tegen een muur rijdt. De grove wielen van de traptractors maken deze modellen ook geschikt voor het rijden over een gazon of in de zandbak.

Combineer deze traptractors met accessoires

Om nog meer speelplezier aan deze X-Trac Premium traptractors van Rolly Toys te beleven, kan het de moeite waard zijn om ook de aanschaf van accessoires te overwegen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een laadbak kiezen, die eenvoudig aan de traptractors bevestigd kan worden. Zo wordt het voor je kind nog leuker om met de traptractor te spelen.

Sommige traptractors uit de X-Trac Premium-serie van Rolly Toys zijn voorzien van verschillende extra’s. Denk aan een lader aan de voorzijde, een versnelling in het midden van de traptractor en een rem aan de zijkant. Zo lijkt de traptractor nog realistischer!