RollyKiddy traptractors

RollyKiddy traptractors

Welk kind droomt niet van rijden op een tractor? Met een RollyKiddy traptractor geeft u uw (klein)kind de mogelijkheid om voor het eerst kennis te maken met het rijden op een tractor. De RollyKiddy traptractors zijn met een voorlader of aanhanger te bestellen, wat het nog leuker maakt om met deze traptractors te spelen. Kinderen kunnen aarde of zand vervoeren, knuffels meenemen in de aanhanger, enzovoorts.

Verschillende modellen RollyKiddy traptractors

De RollyKiddy traptractors worden in verschillende modellen aangeboden. Wij bieden onder meer een groene, rode, blauwe en grijze traptractor aan. Deze RollyKiddy traptractors hebben ieder hun eigen, unieke vormgeving. Bij de ene RollyKiddy traptractor zitten twee ogen aan de voorzijde, terwijl de ander een voorlader heeft. Het is van de smaak van uw (klein)kind afhankelijk welk type RollyKiddy traptractor het meest geschikt is.

Traptractors van een hoge kwaliteit

Bovenal zijn de RollyKiddy traptractors in het assortiment van Traptractors.net van een hoge kwaliteit. De traptractors kunnen tegen een stootje en dragen zonder problemen het gewicht van uw (klein)kind. Het zou immers zonde zijn als u de traptractor al na een paar maanden moet vervangen voor een nieuw model! Met RollyKiddy traptractors bent u verzekerd van kwaliteit.