Rolly Toys wentelploeg

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
123803
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
69 x 35 x 35 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485123865

- +

€ 49,49

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys wentelploeg

Speelt uw kind of kleinkind graag buiten met een traptractor? Maak dit voor kinderen nog vele malen leuker met de Rolly Toys wentelploeg. Met de Rolly Toys wentelploeg kunnen kinderen op een leuke en interactieve manier kennis maken met alle activiteiten rondom en op de boerderij. De Rolly Toys wentelploeg is eenvoudig door het kind zelf achterop iedere Rolly Toys traptractor te bevestigen. Buitenspelen is nog nooit zo leuk geweest!

Rolly Toys wentelploeg 6-scharig

De Rolly Toys wentelploeg is een 6-scharige wentelploeg. Deze is vervaardigd uit sterk en degelijk materiaal. Hiermee kan de juiste veiligheid en kwaliteit voor u kind worden gewaarborgd. De Rolly Toys wentelploeg is uitgevoerd in de kleuren blauw en grijs en is voor het kind bijna niet van echt te onderscheiden. De Rolly Toys wentelploeg  heeft een afmeting van 69 x 35 x 35 cm en is geschikt voor kinderen met een leeftijd vanaf 3 jaar.

Rolly Toys wentelploeg kopen

Vragen of opmerkingen over de Rolly Toys wentelploeg? Neem dan contact op met onze klantenservice. Hier helpen wij u ten allen tijde graag verder. Wanneer u vandaag nog een bestelling online plaatst, kunt u deze door onze snelle service al binnen enkele dagen op het door u gewenste adres verwachten. Dit betekent dat u uw kind of kleinkind nooit onnodig lang hoeft laten te wachten.

Rolly Toys wentelploeg kopen? Doe dit eenvoudig, snel en voordelig bij Traptractors.net!