Rolly Toys Volvo looptractor met aanhanger

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
132560
Leeftijd
Vanaf 1 jaar
Afmeting
97 x 30 x 41 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485132560

- +

€ 80,99

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys Volvo looptractor met aanhanger

Welk kind droomt er niet van een eigen looptractor? Met een looptractor maakt je kind voor het eerst kennis met auto’s en tractors. Daarbij kan je kind uren speelplezier aan deze Rolly Toys Volvo looptractor met aanhanger beleven. Het model is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud. De looptractor kan gebruikt worden om op te zitten. Ook steppen met deze looptractor is mogelijk.

Volvo looptractor van hoge kwaliteit

Bij de productie van deze Rolly Toys Volvo looptractor met aanhanger maakt men gebruik van een kwalitatief zeer sterk type kunststof. Dit maakt dat de looptractor goed tegen een stootje kan, als je kind bijvoorbeeld per ongeluk tegen een muurtje rijdt. Ook komt het regelmatig voor dat wat oudere kinderen het speelgoed aan de kant zullen gooien, waardoor de kans op schade groter is. Dit geldt niet voor de sterke en robuuste Rolly Toys Volvo looptractor!

Meer speelplezier met de inbegrepen aanhanger

Deze Rolly Toys Volvo looptractor wordt standaard met een aanhanger geleverd. Door voor de combinatie van een looptractor en aanhanger van Rolly Toys te kiezen, beleeft je kind hier nog meer speelplezier aan. De aanhanger biedt plek aan een vriendje of bijvoorbeeld broertje of zusje van je kind. Ook leuk aan deze Rolly Toys Volvo looptractor is de mogelijkheid om de motorkap te openen.