Rolly Toys Timber aanhanger

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
123254
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
82 x 46 x 65 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485123254

- +

€ 99,95

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys Timber aanhanger

De Rolly Toys Rolly Timber is bedoeld voor het wegvoeren van boomstammen. Deze accessoire kan echter voor veel meer doeleinden gebruikt worden! Laat je kinderen spelen met de boomstammen die bij de Rolly Toys Rolly Timber geleverd worden, of vul de aanhanger bijvoorbeeld met snoeisel. Terwijl jij snoeit, kan je kind het snoeiafval met de Rolly Toys Rolly Timber afvoeren. De combinatie van een Rolly Toys Rolly Timber en een Rolly Toys traptractor, maakt dat je kind zich jaren zal kunnen vermaken.

Zeer stevige Rolly Toys Rolly Timber

Deze aanhangwagen is gemaakt van een bijzonder stevig kunststof. Zo wordt een snelle slijtage van het materiaal voorkomen. Evenals dat beschadigingen aan het kunststof worden tegengegaan, als je kind bijvoorbeeld tegen een boom of muur rijdt. Doordat het model is uitgevoerd met vier wielen, blijft deze ook stabiel bewegen op een wat minder egale ondergrond.

Gebruik van de Rolly Toys Rolly Timber

Aan de voorzijde van deze Rolly Toys Rolly Timber zit een bevestigingspunt, waarmee de aanhanger aan een Rolly Toys traptractor bevestigd kan worden. Ook beschikt dit model over een klep aan de achterzijde, die eenvoudig opengemaakt kan worden als de wagen geleegd wordt. Aan beide zijkanten staan spijlen, waartussen een ketting gehangen kan worden aan de bovenzijde. Zo blijven de stammen en het snoeisel stevig liggen tijdens het vervoer. Voor het legen van de bak op deze aanhanger kan de bak omhoog gelift worden.