Rolly Toys sneeuwschuif

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
409617
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
55 x 34,5 x 13,5 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485409617

- +

€ 57,95

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys sneeuwschuif

Kinderen helpen graag een handje mee wanneer het klusjes betreft rondom huis, in de tuin of op de boerderij. Maak dit voor het kind nog vele malen leuker en uitdagender met behulp van de Rolly Toys sneeuwschuif. Met deze Rolly Toys sneeuwschuif kan uw kind of kleinkind helpen het erf of pad sneeuwvrij te maken. Daarnaast kan deze Rolly Toys sneeuwschuif ook gebruikt worden voor klusjes in de stal. Meehelpen is voor het kind nog nooit zo leuk geweest!

Rolly Toys sneeuwschuif snow master

De  Rolly Toys sneeuwschuif is gemaakt van degelijk en sterk materiaal. Dit zorgt ervoor dat de Rolly Toys sneeuwschuif tegen een stootje bestand is. Daarnaast kan met deze eigenschappen ook de juiste kwaliteit en veiligheid van uw kind of kleinkind worden gewaarborgd. De Rolly Toys sneeuwschuif heeft een afmeting van 55 x 34,5 x 13,5 cm en kan eenvoudig op iedere Rolly Toys traptractor worden gemonteerd. De Rolly Toys sneeuwschuif is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Tip: bestel ook gelijk de Rolly Toys sneeuwkettingen mee!


Rolly Toys sneeuwschuif kopen

Koopt u vandaag nog de Rolly Toys sneeuwschuif bij Traptractors.net? Dan kunt u deze door onze snelle service al binnen enkele dagen in huis verwachten! 

Rolly Toys sneeuwschuif? Koop deze het meest voordelig en snel bij Traptractors.net!