Rolly Toys Rolly Trac voorlader Premium

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
409945
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
85 x 50,5 x 36 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485409945

- +

€ 62,95

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys Rolly Trac voorlader Premium

Maak het spelen met de Rolly Toys traptractor nog leuker voor je kind, door hier een Rolly Toys RollyTrac voorlader Premium aan te koppelen. Met een voorlader heeft je kind de mogelijkheid om bijvoorbeeld zand of aarde op te scheppen en elders neer te leggen. Dit wordt nog leuker, wanneer je de Rolly Toys RollyTrac voorlader Premium combineert met een aanhangwagen voor achter de Rolly Toys traptractor. Zo kan je kind het zand of de aarde eerst in de trailer laten vallen en dit vervolgens afvoeren. De combinatie van de verschillende accessoires belooft veel speelplezier voor je kind(eren)!

Voorlader van zeer stevig kunststof

Deze Rolly Toys RollyTrac voorlader Premium is net als de overige accessoires van Rolly Toys van een zeer stevig type kunststof gemaakt. Zo kan de voorlader goed tegen een stootje, als je kind bijvoorbeeld tegen een muurtje of boom botst met de traptractor. Ook een snelle verkleuring van het kunststof wordt voorkomen, door de hoge kwaliteit hiervan.

Gebruik van de Rolly Toys RollyTrac voorlader Premium

De Rolly Toys RollyTrac voorlader Premium kan gecombineerd worden met de Rolly Framtrac, Rolly Farmtrac Classic, Rolly Farmtrac Premium en Rolly X-trac traptractors. Het pakket bestaat uit verschillende onderdelen, die gebruikt kunnen worden om de voorlader aan de traptractor te bevestigen. Lees voor het gebruik hiervan altijd de handleiding, zodat je de voorlader op de juiste wijze aan de traptractor koppelt.