Rolly Toys Rolly extra Container

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
123926
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Levertijd
Levering binnen 2-3 werkdagen
Barcode
4006485123926

- +

€ 74,95

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys Rolly extra Container

Aan de Rolly Toys traptractors in ons assortiment zullen je kinderen gegarandeerd veel plezier beleven. Welk kind vindt het niet leuk om een eigen tractor te hebben? Nog leuker wordt het, wanneer je deze traptractors combineert met verschillende extra accessoires. Denk bijvoorbeeld aan een Rolly Toys Rolly Extra container, die gebruikt kan worden in combinatie met de Rolly Toys Rolly Container Set. Ook deze container set kun je bij ons aanschaffen.

Extra container van stevig kunststof

Deze extra container voor bij de Rolly Toys Rolly Container Set is gemaakt van zeer stevig kunststof. Dit maakt dat de container niet snel zal beschadigen, bij een intensief gebruik van het speelgoed. Ook wanneer de container bijvoorbeeld op een harde ondergrond valt, zal deze niet direct beschadigd raken. Zo kunnen je kinderen hier een lange tijd plezier aan beleven!

Gebruik van Rolly Toys Rolly Extra container

De voorzijde van deze Rolly Toys Rolly Extra container is voorzien van een bevestigingspunt, waarmee de extra container aan een aanhangwagen bevestigd kan worden. Het kan een slimme keuze zijn om de Rolly Toys Rolly Extra Container te combineren met een Rolly Toys Rolly Digger. Zo kan je ene kind de container met zand vullen, terwijl je andere kind de containers afvoert met een traptractor.