Rolly Toys Rolly Container set

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
123933
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
98 x 45 x 51 cm
Levertijd
Levering binnen 2-3 werkdagen
Barcode
4006485123933

- +

€ 192,00

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys Rolly Container set

Rolly Toys biedt een breed scala aan traptractors aan. Naast deze traptractors voegt Rolly Toys regelmatig toffe accessoires aan haar assortiment toe. Deze Rolly Toys Rolly Container Set is hier een goed voorbeeld van. De container set bestaat uit twee losse elementen, namelijk: een laadwagen en een losstaande container. Met deze set is het onder meer mogelijk om bijvoorbeeld zand uit de zandbak naar de losstaande container te vervoeren.

Container set van duurzaam kunststof

Bij de productie van deze Rolly Toys Rolly Container Set maakt men gebruik van een bijzonder duurzaam type kunststof. Dit voorkomt dat er al snel slijtplekken op het kunststof van deze set ontstaan. Door de degelijkheid van het kunststof kan de set daarbij goed tegen een stootje. Ideaal als je kind regelmatig met de looptractor en aanhangwagen tegen een muurtje rijdt.

Mogelijkheden van de Rolly Toys Rolly Container Set

De Rolly Toys Rolly Container Set biedt je verschillende mogelijkheden. Zo is het onder meer mogelijk om de container op de aanhangwagen los te koppelen en te vervangen voor de losse container. Het loskoppelen van de container is heel eenvoudig met de kleine klip aan de voorzijde van de aanhangwagen.

Tip: combineer deze set met de Rolly Toys Rolly Digger! Zo kan je ene kind het zand in de aanhangwagen scheppen en de ander het afvoeren met de traptractor.