Rolly Toys Mega trailer rood

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
123018
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
88 x 45 x 47 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485123018

- +

€ 125,00

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys Mega trailer rood

Maak het spelen met een traptractor van Rolly Toys nog leuker, door deze te combineren met de Rolly Toys Rolly Mega trailer. Deze trailer is eenvoudig aan de traptractors van Rolly Toys te bevestigen en biedt je kind(eren) verschillende mogelijkheden. Gebruik de trailer bijvoorbeeld voor het vervoeren van zand vanuit de zandbak, of laat je kinderen aarde uit de tuin naar een andere plek brengen. De combinatie van beide producten van Rolly Toys maakt dat je kind hier een lange tijd plezier aan zal beleven.

Rolly Toys Rolly Mega trailer van stevig kunststof

Een van de voordelen van de Rolly Toys Rolly Mega trailer is het feit, dat deze trailer van zeer stevig kunststof gemaakt is. Dit maakt dat de kans op beschadigingen aan de trailer relatief klein is. Zeker in de tuin moet een trailer tegen een stootje kunnen! Denk aan de keren dat je kind met de trailer tegen een muur rijdt, of dat de trailer omvalt op de tegels.

Gebruik van de Rolly Toys Rolly Mega trailer

Zoals eerder beschreven werd, kan de Rolly Toys Rolly Mega trailer heel eenvoudig aan de traptractors van Rolly Toys gekoppeld worden. Naast de mogelijkheid om bijvoorbeeld zand of aarde te vervoeren, kun je de trailer ook heel eenvoudig legen. Zo kan de klep aan de achterzijde geopend worden en kan de bak op de trailer worden gelift. Op deze manier schuift het zand of de aarde uit de trailerbak.