Rolly Toys lier

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
408986
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
38 x 8 x 26 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485408986

- +

€ 34,95

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys lier

Vergroot de mogelijkheden van je Rolly Toys traptractor, door deze te combineren met een Rolly Toys lier. De lier kan op verschillende manieren gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de lier voor het wegslepen van een kleine boomstam met de traptractor. Of wat te denken van een “kapotte” traptractor, die met de lier kan worden weggesleept door je kinderen. De combinatie van een Rolly Toys traptractor met een van onze accessoires maakt dat je kind hier nog meer plezier aan zal beleven.

Zeer stevige Rolly Toys lier

De Rolly Toys lier is van verschillende zeer stevige materialen gemaakt. Het kunststof van de Rolly Toys lier kan tegen een stootje, waardoor deze niet snel zal beschadigen. Zeker als je kinderen al wat ouder zijn, is de kans groot dat zij af en toe met de traptractor en lier tegen een muur botsen. Oudere kinderen gaan vaak immers veel minder zuinig met hun speelgoed om. Het touw van de Rolly Toys lier is sterk genoeg voor het vervoeren van voorwerpen met een gemiddeld gewicht.

Gebruik van de Rolly Toys lier

Zoals eerder beschreven werd, kan de Rolly Toys lier voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Koppel de haak aan het te vervoeren voorwerp en rijdt ermee weg op de traptractor. Aan de achterzijde van de Rolly Toys lier zit een handig bevestigingspunt, waarmee de lier aan de traptractor gekoppeld kan worden.