Rolly Toys John Deere veegmachine

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
409884
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485409884

- +

€ 89,49

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys John Deere veegmachine

Speelt uw kind of kleinkind graag met zijn/haar traptractor? Vergroot het speelplezier van het kind met deze Rolly Toys John Deere veegmachine. Met deze traptractor accessoire is de traptractor van een kind pas echt compleet. De Rolly Toys John Deere veegmachine is eenvoudig voorop alle Rolly Toys traptractor te monteren en maakt het mogelijk voor het kind om bijvoorbeeld u te helpen met klusjes rondom huis, op de boerderij of in de stal.

Rolly Toys John Deere veegmachine met rolveger

Meehelpen is met de Rolly Toys John Deere veegmachine nog nooit zo leuk geweest! De Rolly Toys John Deere veegmachine is voorzien van de groene John Deere kleur met logo. Het materiaal van deze Rolly Toys John Deere veegmachine is van goede en degelijke kwaliteit. Hiermee kan de juiste veiligheid voor kinderen worden gegarandeerd. Daarnaast is deze Rolly Toys John Deere veegmachine ook tegen een stootje bestand. De Rolly Toys John Deere veegmachine is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rolly Toys John Deere veegmachine kopen

Heeft u vragen of opmerkingen over de Rolly Toys John Deere veegmachine? Dan kunt u ten allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Wij zitten hier klaar om u verder te helpen. Wanneer u vandaag nog een bestelling plaatst, kunt u deze door onze snelle service al binnen enkele dagen op het door u gewenste adres verwachten. Hierdoor hoeft uw kind of kleinkind niet onnodig lang te wachten voor hij/zij hiermee aan de slag kan!

Koop vandaag nog de Rolly Toys John Deere veegmachine snel een voordelig bij traptractors.net!