Rolly Toys Halfpipe

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
122165
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
89 x 45 x 43 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485122165

- +

€ 107,00

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys Halfpipe

Helpt u kind of kleinkind graag een handje mee tijdens klusjes rondom huis en beschikt hij/zij over een traptractor? De Rolly Toys Halfpipe is hiervoor de oplossing! Dit is een aanhanger voor de traptractor. Door zijn grote formaat kan er hiermee veel vervoerd worden, en door het kiep systeem ook gelost worden.

Rolly Toys Halfpipe John Deere 

De Rolly Toys Halfpipe is speciaal ontwikkeld om een grote hoeveelheid zand, tuinafval en dergelijke te vervoeren. De Rolly Toys Halfpipe kan heel eenvoudig met de voorlader voor op de tractor geladen worden. Door de dubbele as, ligt de aanhanger stabiel op de grond. De achterklep kan automatisch geopend worden. Doordat deze Rolly Toys Halfpipe gemaakt is van dubbelwandig materiaal, kan de juiste veiligheid en kwaliteit gegarandeerd worden. De aanhanger is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rolly Toys Halfpipe kopen

Heeft u vragen of opmerkingen over deze aanhanger of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wanneer u vandaag nog de Rolly Toys Halfpipe bij Traptractors.net koopt, kunt u deze door onze snelle service al binnen enkele dagen in huis verwachten. Laat u kind of kleinkind daarom niet langer wachten, bestel deze eenvoudig online bij Traptractors.net en laat deze op het door uw gewenste adres bezorgen.

Koop vandaag nog de Rolly Toys Halfpipe voordelig online bij Traptractors.net. Snel geleverd!