Rolly Toys Halfpipe Krampe HP20

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
123261
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
89 x 45 x 43 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485123261

- +

€ 102,00

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys Halfpipe Krampe HP20

Krampe is een Duitse producent van aanhangers voor trekkers. Wist je dat er ook kleine miniatuurversies van deze aanhangwagens worden aangeboden? De Rolly Toys Rolly Halfpipe Krampe HP20 is hier een goed voorbeeld van. De aanhangwagen kan gecombineerd worden met een van de traptractors van Rolly Toys, waardoor je kind hier nog meer plezier aan zal beleven. De aanhangwagen is net als de traptractors van Rolly Toys geschikt voor kinderen van ongeveer drie tot tien jaar oud.

Aanhangwagen van zeer degelijk kunststof

Voor de productie van deze Rolly Toys Rolly Halfpipe Krampe HP20 wordt gebruik gemaakt van een zeer stevig type kunststof. Dit maakt dat de aanhanger goed bestand is tegen een stootje. Zeker wanneer je kinderen al wat ouder zijn, zullen zij ruiger met hun speelgoed omgaan. Het is dan ook niet gek dat er een keer met de aanhanger tegen een muur gereden wordt, of dat de aanhanger op de grond valt. Gelukkig kan dit model wel wat hebben!

Gebruik van de Rolly Toys Rolly Halfpipe Kampe HP20

Zoals reeds beschreven kan je de Rolly Toys Rolly Halfpipe Kampe HP20 gebruiken in combinatie met een traptractor van Rolly Toys. Aan de voorzijde van de aanhangwagen zit een bevestigingspunt, waarmee de aanhangwagen eenvoudig aan de traptractor bevestigd kan worden. Ook leuk aan deze Rolly Toys Rolly Halfpipe Kampe HP20 is de mogelijkheid om de laadbak te legen, door deze omhoog te laten bewegen. Dit kan met de hendel aan de voorzijde van de laadbak.