Rolly Toys Halfpipe Claas

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
122219
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
89 x 45 x 43 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485122219

- +

€ 102,00

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys Halfpipe Claas

Een traptractor is niet compleet zonder aanhanger. Met een aanhanger kan uw kind of kleinkind namelijk op een speelse manier meehelpen met het doen van klusjes rondom huis, in de tuin of op de boerderij. Deze Rolly Toys Halfpipe Claas is hier zeer geschikt voor. Deze aanhanger is extra groot en maakt het mogelijk om nog meer materiaal in één keer te vervoeren.

Rolly Toys Halfpipe Claas aanhanger

De groene Rolly Toys Halfpipe Claas heeft twee assen en ligt daardoor stabiel achter de traptractor en op de grond. Met de Rolly Toys Halfpipe Claas kan niet alleen vervoerd, maar ook geladen en gelost worden. Doormiddel van een hendel, die voorop de aanhanger bevestigd zit, wordt de kiepbak opgetild. De achterklep opent vervolgens automatisch. De Rolly Toys Halfpipe Claas heeft een afmeting van 89 x 45 x 43 cm en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rolly Toys Halfpipe Claas kopen

Koop vandaag nog deze Rolly Toys Halfpipe Claas bij Traptractors.net en u ontvangt deze al binnen enkele dagen op het door u gewenste adres. Doordat wij leveren vanuit een ruime voorraad, kunnen wij deze snelle levering mogelijk maken. 

Rolly Toys Halfpipe Claas snel in huis? Koop deze vandaag nog bij Traptractors.net!