Rolly Toys graafmachine

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
409358
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
40 x 78 x 23 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485409358

- +

€ 69,49

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys graafmachine

Is uw kind graag actief met het meehelpen wanneer u klussen rondom huis, in de tuin, op de boerderij of in de stal moet doen? Vergroot dan het speelplezier van uw kind of kleinkind met deze Rolly Toys graafmachine! Deze Rolly Toys graafmachine is heel eenvoudig achterop de traptractor te bevestigen, waarna er ook nog een aanhanger achter de traptractor kan worden geplaatst.

Rolly Toys graafmachine John Deere

De Rolly Toys graafmachine maakt het mogelijk om ladingen uit de aanhanger te scheppen, net zoals kraanmachinisten dit doen. De Rolly Toys graafmachine is te bedienen door verschillende hendels. Het besturen van de kraan is voor het kind een actieve bezigheid. De Rolly Toys graafmachine is belastbaar tot 50 kg en is gemaakt van kwalitatief uitstekend materiaal waarmee de juiste veiligheid voor kinderen gegarandeerd kan worden. De Rolly Toys graafmachine  heeft een afmeting van 40 x 78 x 23 cm, is voorzien van het John Deere logo, en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rolly Toys graafmachine kopen

Wanneer u vandaag nog online uw Rolly Toys graafmachine bij Traptractors.net koopt, kunt u deze al binnen enkele dagen in huis verwachten. Hierdoor hoeft uw kind of kleinkind niet onnodig lang te wachten voor hij/zij hiermee aan de slag kan. Kortom: vergroot het speelplezier van uw kind met de Rolly Toys graafmachine van Traptractors.net!

Rolly Toys graafmachine voor uw kind of kleinkind koopt u het meest voordelig bij Traptractors.net!