Rolly Toys container Krampe

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
123223
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
98 x 45 x 51 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485123223

- +

€ 149,00

 
Gratis verzending binnen Nederland en België!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Toys container Krampe

Speelt u kind of kleinkind graag buiten met zijn/haar traptractor? Een traptractor is natuurlijk niet compleet zonder een leuke, stoere, maar ook functionele aanhanger. Deze Rolly Toys container Krampe is een groot formaat containerwagen waarmee kinderen een handje kunnen helpen met bijvoorbeeld klusjes rondom huis, tuin, in de stal, garage of op de boerderij. Met de Rolly Toys container Krampe kunnen kinderen een grote hoeveelheid losse materialen vervoeren.

Rolly Toys container Krampe aanhanger

De Rolly Toys container Krampe heeft, naast het  vervoeren van materialen, ook een kiepfunctie. Wanneer de lading gekiept kan worden, dient de hendel te worden aangetrokken, en vervolgens openen de achterkleppen zich automatisch waardoor de lading er gemakkelijk uit kan. De Rolly Toys container Krampe is heel eenvoudig door het kind zelf achter de traptractor te bevestigen en is gemaakt van stevig materiaal waarmee de juiste kwaliteit en veiligheid voor kinderen gewaarborgd kan worden. De Rolly Toys container van Krampe is uitgevoerd in een rode kleur en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rolly Toys container Krampe kopen

Wilt u het speelplezier van uw kind of kleinkind vergroten? Bestel dan vandaag nog de Rolly Toys container Krampe bij Traptractors.net. Doordat wij werken vanuit een ruime voorraad, kunnen wij uw bestelling binnen 1-3 werkdagen op het door u gewenste adres afleveren. 

Rolly Toys container Krampe kopen? Doe dit het meest voordelig en snel bij Traptractors.net!