Rolly John Deere tanker

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
122752
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
98 x 44 x 62 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485122752

- +

€ 115,00

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly John Deere tanker

Een boer kan niet zonder tank, en zo is ook een traptractor niet compleet zonder tank. Deze Rolly John Deere tanker is een ware toevoeging aan de traptractor van uw kind of kleinkind. Deze tanker heeft namelijk naast een aftapmogelijkheid van water ook een pomp en een spuit. Hiermee kan uw kind of kleinkind u bijvoorbeeld op een leuke en speelse manier helpen wanneer u bijvoorbeeld bezig bent in de tuin met het geven van water aan uw planten en bloemen.

Rolly John Deere tanker met spuit

De Rolly John Deere tanker kan een grote hoeveelheid water vervoeren. De Rolly John Deere tanker dient doormiddel van een dop-opening aan de bovenkant van de tank te worden gevuld met water. Het water kan vervolgens afgetapt worden doormiddel van een aftapkraantje aan de achterkant van de tanker of verspreid worden via de spuit. De Rolly John Deere tanker is gemaakt van stevig en degelijk materiaal waarmee de juiste kwaliteit gewaarborgd kan worden. De Rolly John Deere tanker ligt stevig en stabiel op de weg en is uitgevoerd in een groene kleur. De afmetingen van de tanker bedragen: 98 x 44 x 62 cm. De Rolly John Deere tanker is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rolly John Deere tanker kopen

Wanneer u vandaag nog een bestelling plaatst, kunt u deze door onze snelle levering al binnen enkele dagen in huis verwachten. Hierdoor hoeft kind of kleinkind niet onnodig lang te wachten voor hij/zij hiermee aan de slag kan!

Maak een kind blij met deze Rolly John Deere tanker! Scherp geprijsd bij Traptractors.net.