Rolly Halfpipe

Fabrikant
RollyToys
Artikelnummer
123230
Leeftijd
Vanaf 3 jaar
Afmeting
89 x 45 x 43 cm
Levertijd
Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
Barcode
4006485123230

- +

€ 107,00

 
Gratis verzending binnen Nederland en Belgiƫ!
 
Eigen voorraad Voor 10.00 uur besteld, dezelfde dag verwerkt
 
Zeer scherpe prijzen en uitstekende service
 
Veilig online betalen iDEAL - Creditcard - Mister Cash

Rolly Halfpipe

Biedt uw kind of kleinkind regelmatig hulp aan terwijl u klusjes rondom huis, in de tuin, stal of boerderij aan het doen bent? Laat hem/haar dan op een leuke, speelse manier u assisteren tijdens deze werkzaamheden met behulp van de Rolly Halfpipe. Dit is een grote aanhanger die eenvoudig aan de traptractor gekoppeld kan worden, waarmee kinderen heel eenvoudig losse materialen kunnen vervoeren en lossen.

Rolly halfpipe aanhanger

Een traptractor is niet compleet zonder een aanhanger. Deze Rolly Halfpipe van Krampe is gemaakt van zeer degelijk en sterk materiaal waarmee de juiste kwaliteit en veiligheid voor het kind gegarandeerd kan worden. Doormiddel van de voorlader kan de Rolly Halfpipe heel eenvoudig voor op de tractor geladen worden. Dankzij het feit dat de Rolly Halfpipe is uitgerust met een dubbele as, ligt de aanhanger stevig en stabiel op de grond. Wanneer er gelost moet worden, opent de achterklep van de aanhanger zich automatisch, zodat de lading er gemakkelijk uit kan. De Rolly Halfpipe is uitgevoerd in een rode kleur en geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Rolly halfpipe kopen

Wilt u uw kind of kleinkind blij maken en zijn/haar speelplezier vergroten? Doe dit met een Rolly Toys Rolly Halfpipe! Wanneer u deze vandaag nog bij ons bestelt, kunt u deze al binnen 1 tot 3 werkdagen op het door u gewenste adres verwachten! 

Rolly halfpipe het meest voordelig en snel geleverd? Traptractors.net!