Siku Control

Siku Control

Als u uw kinderen zo vroeg mogelijk wilt laten kennismaken met het boerenleven, dan kunt u ze laten spelen met de radiografisch bestuurbare Siku Control tractors! Deze zijn voordelig te bestellen via de webwinkel van Traptractors.net. Behalve tractors vindt u bij ons tevens vrachtwagens, kranen en hun toebehoren, die zorgvuldig zijn nagemaakt op basis van de oorspronkelijke voertuigen. De op afstand bestuurbare Siku Control modellen zijn verkrijgbaar in een schaal van 1:32 en staan garant voor urenlang speelplezier!

 

Siku Control John Deere

Beleef de topkwaliteit van Amerikaanse tractors in het klein met de Siku Control John Deere modellen van Traptractors.net. Alle varianten zijn vervaardigd in 1:32 schaal en dus in dezelfde boerderijsimulatie met elkaar te combineren. Op deze voertuigen zijn bovendien verschillende ploegen, harken en transportbanden aan te sluiten. De aanhangwagens in ons ruime assortiment hebben allemaal dezelfde schaal als de voertuigen en zijn dus goed op de radiografisch bestuurbare Siku Control John Deere tractors aan te sluiten.

 

Siku Control onderdelen

Naast op afstand bestuurbare voertuigen kunt u bij Traptractors.net eveneens verschillende Siku Control onderdelen voor uw kind bestellen. Deze bestaan uit kiepwagens, ploegen en transportbanden. Ook de aanhangers kunnen op afstand bestuurd worden. Functies zoals het kiepen van transporttrailers en het activeren van de lichten kunnen allemaal geactiveerd worden via de afstandsbediening.

 

Siku Control Fendt

Voor een levensechte boerderijervaring op kleinere schaal zijn de Siku Control Fendt tractors onmisbaar! De diverse modellen bevatten verschillende accessoires waarmee dit boerderijvoertuig voor verschillende klussen kan worden ingezet. Zo heeft de Fendt 939 tractor een frontloader, waarmee zand geschept kan worden. Deze kan echter vervangen worden voor een palletvork die pallets kan stapelen! Alle functies van de Siku Control Fendt tractors kunnen op afstand worden bestuurd. Bestel deze prachtige en gedetailleerde mini-machines voordelig online bij Traptractors.net!