Deutz Fahr Agrotron traptractor

Deutz Fahr Agrotron traptractor

Deutz Fahr Agrotron is al meer dan honderd jaar de trendsetter onder de tractoren! Deutz Fahr staat bekend om zijn innovatieve concepten en is dan ook razend populair onder de boeren. Wie van de kinderen wil nou niet op zo'n populaire Deutz Fahr Agrotron traptractor rijden?!   

Deutz Fahr Agrotron traptractor

De Rolly Toys Deutz Fahr Agrotron traptractor is bijna niet van echt te onderscheiden en heeft een volledig afgeschermde transmissieketting en een crank met excentrische lager. 
De Deutz Fahr Agrotron traptractor is voorzien van een verstelbaar meegroeitstoeltje en opklapbare motorkap.  De banden beschikken over een goed profiel en de slijtbandjes voor en achter zijn te vervangen. Het robuuste ontwerp zorgt ervoor dat je met jouw Deutz Fahr Agrotron traptractor jaren vooruit kunt!

Deutz Fahr Agrotron traptractor kopen

Koopt u hier gemakkelijk en voordelig online deze stoere traptractor van Deutz Fahr Agrotron. Als u de tractor in de toekomst wilt uitbreiden is dit mogelijk. U kunt de tractor uitbreiden met leuke accessoires, zoals een kiepwagen of een voorlader. Ook deze accessoires vindt u in deze webwinkel.

Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.